Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

fetishtube uporn

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)
Examen onder auspiciën van het ministerie van Justitie

De Buitengewoon Opsporingsambtenaar neemt bij de handhaving van de rechtsorde in Nederland een steeds belangrijkere rol in. De Buitengewoon Opsporingsambtenaar heeft officiële opsporingsbevoegdheid, zonder in dienst te zijn van politie of Koninklijke Marechaussee. Hij of zij is specialist in een bepaald vakgebied.

Voor het uitvoeren van het afwisselende en verantwoordelijke werk van de Buitengewoon Opsporingsambtenaar is een degelijke opleiding vereist. In deze functie dient u goed op de hoogte te zijn van het Nederlandse recht. In Nederland gaat men namelijk uit van de gelijkheid van de verdachte en de Staat. Beide partijen hebben gelijke rechten. Als gevolg hiervan mag de politie in Nederland niet zomaar mensen oppakken, fouilleren, hun huis doorzoeken, de telefoon afluisteren of brieven openen. Voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar geldt dit natuurlijk ook.

De akte van beëdiging geeft speciale bevoegdheden.
De bevoegdheden die u nodig heeft voor de handhaving van de rechtsorde als Buitengewoon Opsporingsambtenaar, verkrijgt u door het behalen van het door het Ministerie van Justitie verplicht gestelde diploma BOA. Hiermee heeft u bevoegdheden die functionarissen, zoals beveiligingsambtenaren en bewakingspersoneel niet hebben.

Bovendien mag u een ambtsedig Proces-verbaal opmaken, dat bij een terechtzitting als geldig bewijsmateriaal kan dienen. De akte van beëdiging die u uitgereikt krijgt, bevat de precieze omschrijving van uw bevoegdheden. Per Buitengewoon Opsporingsambtenaar verschillen deze bevoegdheden namelijk. Deze heldere cursus zorgt voor een buitengewoon stevige basis om straks als Buitengewoon Opsporingsambtenaar succesvol te functioneren.

De Verkeersregelaars Centrale beschikt over een groep medewerkers die de opleiding voor Buiten Gewoon Opsporing Ambtenaar (BOA) hebben doorlopen.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8000464

 

 

"De BOA Centrale" onderdeel van VKRC B.V.
Postbus 42, 1733 ZG Nieuwe Niedorp - Bezoekadres: Hoefje 29, Nieuwe Niedorp
Tel: 030-8000464 / info@DeBOAcentrale.nl /KvK: 59331003
De Verkeersregelaars Centrale.nlDe BOA Centrale.nlDe Handhavers Centrale.nl

De Brandwacht Centrale.nlDe Beveiligers Centrale.nlDe EHBO Centrale.nl

 De EHBO Centrale.nl levert professionele en gecertificeerde EHBO-ers door heel Nederland
Zoekwoorden:

porn point of view